Despre Noi

Despre Niodi Consulting

Suntem o echipă de profesioniști și ne punem experiența în favoarea dumneavoastră. 
Vă susținem, asistăm și reprezentăm pe toată durata procesului de înființare a societății, punându-vă la dispoziție cele mai bune resurse ale noastre.

Scopul nostru este de a vă facilita întregul proces de înființare a unei societăți comerciale, începând de la rezervarea denumirii, la redactarea contractului de comodat, la redactarea actului constitutiv, la înregistrarea documentelor la Registrul Comerțului. Echipa noastră, formată din specialiști din domeniu, se va asigura că sunt îndeplinite toate condițiile necesare, pentru ca experiența dumneavoastră să fie una pozitivă. Practic, noi ne vom ocupa de absolut toate cele necesare, fără ca dumneavoastră să aveți vreo grijă. 

Vă îndrumăm pas cu pas către cele mai bune soluții din toate ariile de specialitate pe care noi le acoperim, întregul proces fiind unul transparent. 

Valorile care ne ghidează în activitatea noastră de zi cu zi sunt transparența, seriozitatea, responsabilitatea și respectul față de client, indiferent de dimensiunea societății ce urmează a fi înființată. Experiența noastră bogată ne-a învățat să ne adaptăm fiecărui client și situații în parte.

Aveți nevoie de a lucra cu o echipă responsabilă și de încredere, iar noi vă stăm la dispoziție, fie pentru a pune bazele unei firme, fie pentru a aduce modificări uneia deja existente. 

Contactați-ne și vom pune bazele unei colaborări bazate pe încredere, responsabilitate și respect.

Cerere Oferta

Viziune

Viziunea noastra este de a fi un partener de incredere pentru clientii nostri, de a furniza servicii de top, conform si cu cele mai ridicate asteptari. Profesionalismul echipei noastra ne recomanda ca fiind un jucator important de pe piata.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi servicii profesioniste, indiferent daca va aflati la inceput de drum cu afacerea sau daca aveti deja o societate. Pentru noi, afacerea dumneavoastra este prioritatea noastra.

Niodi Consulting

Servicii complete de infiintare firme in Bucuresti si Ilfov

Porneste la drum cu oechipa de profesionisti, cu experienta in domenii de activitate variate. Noi ne ocupam de intreg procesul,
pas cu pas, pentru ca dumneavoastra sa va concretizati ideea de afacere.

Înființare \ desființare puncte de lucru

Afla tot ce presupune infiintarea sau desfiintarea unui punct de lucru, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Cesiune parti sociale

Afla tot ce presupune cesiunea de parti sociale, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Schimbarea sediului social

Afla tot ce presupune schimbarea sediului social, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Majorare sau reducere de capital social

Afla tot ce presupune majorarea sau reducerea de capital social, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

revocarea \ numirea administratorului

Afla tot ce presupune revocarea sau numirea administratorului, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Dizolvare | Lichidare | Radiere

Afla tot ce presupune dizolvarea, lichidarea sau radierea unei societati , care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Servicii complete de infiintare firme in Bucuresti si Ilfov

Fie ca va aflați la început de drum și aveți nevoie de sprijin pentru înființarea unei firme, fie deja aveți o afacere și aveți nevoie de consultanță, echipa noastra de profesioniști va sta la dispoziție, indrumându-vă pas cu pas către cele mai bune soluții.