Servicii complete de înființare firme din București și Ilfov.

Suntem o echipă de profesioniști și ne punem experiența în favoarea dumneavoastră.
Vă susținem, asistăm și reprezentăm pe toată durata procesului de înființare a societății, punându-vă la dispoziție cele mai bune resurse ale noastre.

Scopul nostru este de a vă facilita întregul proces de înființare a unei societăți comerciale, începând de la rezervarea denumirii, la redactarea contractului de comodat, la redactarea actului constitutiv, la înregistrarea documentelor la Registrul Comerțului. Echipa noastră, formată din specialiști din domeniu, se va asigura că sunt îndeplinite toate condițiile necesare, pentru ca experiența dumneavoastră să fie una pozitivă. Practic, noi ne vom ocupa de absolut toate cele necesare, fără ca dumneavoastră să aveți vreo grijă.

Vă îndrumăm pas cu pas către cele mai bune soluții din toate ariile de specialitate pe care noi le acoperim, întregul proces fiind unul transparent.

Valorile care ne ghidează în activitatea noastră de zi cu zi sunt transparența, seriozitatea, responsabilitatea și respectul față de client, indiferent de dimensiunea societății ce urmează a fi înființată. Experiența noastră bogată ne-a învățat să ne adaptăm fiecărui client și situații în parte.

Aveți nevoie de a lucra cu o echipă responsabilă și de încredere, iar noi vă stăm la dispoziție, fie pentru a pune bazele unei firme, fie pentru a aduce modificări uneia deja existente.

Contactați-ne și vom pune bazele unei colaborări bazate pe încredere, responsabilitate și respect.

Viziune

Orizonturi Noi: Viziunea Noastră pentru Excelență și Parteneriat.

Viziunea noastra este de a fi un partener de încredere pentru clienții noștri, de a furniza servicii de top, conform si cu cele mai ridicate așteptări. Profesionalismul echipei noastra ne recomanda ca fiind un jucător important de pe piața.

Misiune

Dedicarea Noastră: Misiunea de a Vă Sprijini Afacerea.

Misiunea noastra este de a oferi servicii profesioniste, indiferent dacă va aflați la început de drum cu afacerea sau dacă aveți deja o societate. Pentru noi, afacerea dumneavoastra este prioritatea noastra.

Servicii.

Începeți aventura afacerii dvs. alături de o echipă de specialiști experimentați într-o gamă largă de domenii. Ne angajăm să gestionăm întregul proces, etapă cu etapă, pentru a vă ajuta să transformați conceptul afacerii în realitate.

Înființare desființare puncte de lucru

Afla tot ce presupune infiintarea sau desfiintarea unui punct de lucru, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Cesiune parti sociale

Descoperă tot ce trebuie să știi despre transferul de părți sociale, documentele necesare, și alte informații relevante.

Schimbarea sediului social

Afla tot ce presupune schimbarea sediului social, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Schimbarea sediului social

Afla tot ce presupune schimbarea sediului social, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Revocarea numirea administratorului

Afla tot ce presupune revocarea sau numirea administratorului, care sunt actele necesare, precum si alte detalii.

Dizolvare | Lichidare | Radiere

Afla tot ce presupune dizolvarea, lichidarea sau radierea unei societăți, care sunt actele necesare, precum și alte detalii.

Accesați consultanță individuală adaptată nevoilor dvs.

Indiferent dacă sunteți la startul unei noi afaceri și căutați suport pentru crearea acesteia, sau dacă dețineți deja o companie și sunteți în căutare de consultanță, echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi asistență, ghidându-vă meticulos spre soluțiile optime.